MIXFOOD

MIXFOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 813 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mixfood. Meer weten? Ontdek meer

10 mei 2022 om 20:55 Duurt lang!
6 mei 2022 om 15:57 Het eten was zeer lekker en het was er heel snel en was groote porties voor heel weinig geld zie je bijna nergens meer zeker een aanrader om uit te proberen
26 apr 2022 om 23:25 Very cold food, forgot the sauce and then when we contacted the restaurant they wanted us to pick up the sauce and did not seem bothered that the food was cold. Very poor service indeed!!
16 apr 2022 om 21:24 Eten was opzich goed, maar ben beter gewend van mixfood. Grote brokken doner in de kapsalon.. hopelijk volgende keer weer beter.
12 apr 2022 om 21:33 Friet mixfood zonder uien gekregen. Calzone zonder knoflooksaus gekregen. Super jammer! Maar wel warm en wederom onwijs lekker! Alleen jammer dat we niet hebben gekregen wat we hebben besteld in totaal
8 apr 2022 om 22:46 Pizza waren goed warm. De pepperoni was met salami maar dit stond niet in de omschrijving. Als vegetariƫr deze van de pizza gehaald
7 apr 2022 om 8:55 De bezorging was flink later dan de app aangaf!
28 mrt 2022 om 22:05 Eindelijk een keer weer eten besteld. Wat hebben we oprecht genoten! Goed warm en rekening gehouden met mijn allergie. Dankjewel!