MIXFOOD

MIXFOOD Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 853 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mixfood. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 19:42 Bestelling kwam later, wat erg vervelend was aangezien we aan een pauzetijd gebonden waren (dit had ik ook in de opmerkingen vermeld). De bestelde en betaalde knoflooksaus is ook niet geleverd.
2 sep 2022 om 23:31 Geweldige pizza als altijd, en perfect op tijd.
30 aug 2022 om 8:06 Bezorging supersnel, maar het eten..... Sorry, nooit zo slecht gehad van jullie. Friet slap en niet gaar. Lihanboutje en bamihap prima maar de bij gehaktbal twijfelde ik of die nog wel goed was, weggegooid. Voorlopig even niets meer van jullie.
27 aug 2022 om 18:16 Helaas geen FETAKAAS toe gevoegd wel om gevraagd slappe friet en toch te laat bezorgd
22 aug 2022 om 13:34 Top service en lekker eten!
19 aug 2022 om 21:28 Waardeloos. 90 min gewacht. Terwijl de app aan gaf 50 a 60 min. De app gaf al 30 min dat het eten bezorgt was. Toen maar gebeld. Volgens mij waren ze ons vergeten. Super slecht. Veel te lang moeten wachten
17 aug 2022 om 22:39 Bezorger was op tijd, beleefd maar het eten viel echt tegen. Salades warm (wel vers) en eten tegen het aangebrand aan. Volgende keer maar eens verder kijken als we wat bestellen. Zonde!
1 aug 2022 om 10:07 Super slechte service wederom.
23 jul 2022 om 21:38 Helaas was pizzabodem zompig en niet gaar. Hebben we nog zeker 15 minuten in de oven moeten doen. De pizza tonijn zag er bovendien erg onsmakelijk uit , met grote stukken ui.
11 jul 2022 om 7:05 Om 17u besteld, zodat het om 18.15 geleverd kon worden. Eten was er om 19u (niet erg dat het langer duurde) maar vervolgens was het eten droog! en koud.
7 jul 2022 om 22:25 Altijd goed eten en vriendelijke service!!!
6 jul 2022 om 21:13 Porties klopt niks van. Middel besteld en kleine besteld. Vervolgens 2 dezelfde gekregen. Koud en niet lekker. Jammer. Wederom mislukt. Hier bestellen we niet meer. Zonde van het geld